Ja idag var det inte lätt att leverera något skön spel men grabbarna gnetar på bra mot ett bra stridande Skivarp.
Kevin L Kevin M Keith Alex R
Jakob Viklund Marcin
Casper Sippola Alex W

Avbytare, Victor, Max, Pelle, Benjamin, Elias L,

Första halvlek spelar vi en helt okej fotboll men har svårt i sista tredjedelen där vinden spelar oss ett spratt. Ett tidigt inlägg från Kevin L mot Sippola leder till att deras försvarare stöter in bollen bakom egen målvakt till 0-1.
Detta står sig halvleken ut.

Andra halvlek var desto trevligare nu fick vi en annan fart i sista tredjedelen. Enkla bollar som gick på marken fram till våra offensiva spelare gjorde att Sippola gjorde 0-2 och 0-3 innan Ketteridge gör 1-3.
Efter en djupledsboll till Casper som drar sig in i straffområdet där han göra ner får vi straff. En straff som Sippola lämnar över tilll Casper som han förvaltar till 1-4.
Efter lite flipperspel i försvaret lyckas vi passa Ketteridge som helt ensam framför Henke kan sätta 2-4.

Kul att se Benjamin från våra 07:or som gör 45 min samt Victor ny från Blentarp som krigade på friskt.